Sådan kan du finansiere dit husbyggeri

Står du og drømmer om at bygge nyt hus til hele familien? For mange kan det være svært at spytte så stor en mængde penge ud, ja faktisk låner langt de fleste til deres husbyggeri i dag. Derfor har vi kigget på mulighederne for at låne til dit hus her. Det kan også være, at du ikke nødvendigvis kan bygge nyt, men bare ønsker nogle flere beboelige kvadratmeter på din grund. Det er nemlig blevet sværere at låne penge, da bankerne er blevet mere forsigtige efter finanskrisen, og renterne fortsat er stigende.

Huslån

Langt de fleste vælger at låne penge gennem banken. Det skyldes, at det er langt den billigste form for lån. Banklån er også typisk gode, fordi mange har et godt forhold til deres bank, og der derfor er et stort tillidsforholds mellem de to. Desværre oplever flere og flere at blive afvist af banken. Det skyldes, at kreditværdigheden på den enkelte skal være langt højere i dag end for blot nogle få år siden. Det er kombinationen af en usikker økonomi, stigende renter og øget usikkerhed, der presser bankerne til agtpågivenhed.

Heldigvis er mange utroligt heldige at kunne finde lån andre steder. Flere kreditinstitutter online kan tilbyde ganske udmærkede lån. De kan naturligvis ikke hamle op med bankernes vilkår, men de godkender langt flere end bankerne gør. Det skyldes en kombination af, at det tjekker deres kunder med et helhedsbillede og har en mindre agtpågivenhed end bankerne. Det betyder så også, at renterne er højere og ofte også vil vare over flere år. Men hvis man er meget interesseret i et nyt hus og ønsker det lån så inderligt, så er det altså et godt sted at hente hjælp. Læs mere her.

Investeringer

Gode investeringer har altid været en god vej til penge, og det er det også, når det kommer til drømmehuset. Selvom pengene ikke falder af med det samme, så kan det være en god idé at investere tidligt, så man har bedst muligt råd til en god bolig. Jo større kreditværdighed du har, jo mere bolig kan du også få. Derfor er det en god idé at investere sine penge i aktier og obligationer, så du kan få mest muligt ud af dit indestående. Er du i tvivl om, hvad du skal kaste pengene efter? Så tag en snak med din bank, som i høj grad er eksperter på området. De kender også til din økonomi samt dine begrænsninger.