Stor og vindsikker golfparaply i grå

Vejret i Danmark gør, at du har brug for en paraply. Det gælder i alle årets sæsoner, hvor regnvejrsdagene kan være mange. Denne grå paraply er stilren, tidløs og udtrykker minimalisme. Du kan matche den med mange farver, og den gode kvalitet gør, at du også kan beskytte dig selv og dit tøj mod en eventuel regnbyge.

Vægten på paraplyen er kun 695 gram, og den kan let være i tasken. Det betyder dog ikke, at paraplyen er så let, at den ikke kan modstå blæsevejr, som jo ofte forekommer i Danmark. Med denne paraply kan du roligt trække vejret, når du ser en regnbyge.

Håndtaget på den blå paraply er meget behageligt. Når det regner, kan det hurtigt blive koldt, men håndtaget forbliver varm, så du ikke fryser dine fingre. Paraplyen slås op med et enkelt tryk på en knap, og ønsker du ikke en paraply i en grå farve, så kan du også vælge paraplyen i en sort eller navy blå farve. Læs mere om den flotte paraply på butikken her, og find ud af, om den er noget for dig.

En stilren golfparaply med stor skærm og automatisk åbning

Har du også købt mange paraplyer i akutte situationer, fordi regnen lige pludselig silede ned til en festival, i forlystelsesparken eller lignende? Gik de også i stykker efter få ganges brug? Det gør denne grå golfparaply ikke. Her investerer du i en paraply af god kvalitet. Du får samtidig fri fragt, når paraplyen tilsendes af GLS, og du handler for over 150 kr.

Skærmen på den grå golfparaply er hele 133 centimeter i diameter. Det betyder, at det er forholdsvis stor paraply, som dækker hele din krop, når du går med den. Med en kvalitetsparaply er vindsikkerheden også markant forbedret. Paraplyen har flere vindtætte funktioner som f.eks. glasfiber ribber, der er yderst fleksible. Samtidig er både metalhægter og metalskaftet dobbelt, så vinden ikke har let ved at gribe fast i paraplyen, så den går i stykker.

En paraply med et behageligt håndtag

Håndtaget på en paraply er vigtigt. Har du før frosset fingrene i kulden, samtidig med at de driver med vand? Det er ikke behageligt. Derfor er denne paraply lavet med et håndtag, som ikke køler ned i kulden. På den måde slipper du for at få forfrosne hænder, når du bruger paraplyen.

Regnvejr behøver ikke betyde, at du kommer hjem helt gennemblødt, at du fryser, og at dagen er lidt ødelagt. Med denne grå paraply bliver det meget sjovere at gå en tur i regnvejret. Du slipper for alle bekymringerne med ekstra skiftetøj – og så er paraplyen i en så neutral farve, at den er god til dig, som gerne vil være en smule anonym i gadebilledet.

Vælg paraplyen i 3 forskellige farver

Er grå ikke din kop te? Du kan heldigvis vælge denne paraply i flere neutrale, stilrene og tidløse farver. Sort er en populær farve, når det kommer til regntøj. Måske du vil matche din sorte regnjakke med en paraply i sort. Ønsker du at tilføje lidt farve, kan du vælge den navy blå udgave af paraplyen. Her er der lidt mere farve, men stilen er stadig yderst minimalistist.

Vælg den farve, som passer bedst til din stil. Denne grå paraply er god til dig, som ønsker en farve, der kan matches med mange forskellige stilarter. Samtidig er den yderst neutral, hvilket passer godt til en god, pålidelig paraply.

Informationer om paraplyen

Diameteren på den flotte grå golfparaply er 133 cm.

Paraplyen vejer 695 gram.

Paraplyen er fremstillet af to forskellige materialer: polyester og stål/metal.

Drømmer du om en paraply i sort eller marine blå? Denne golfparaply fås også i disse farver. Find dem ved at klikke på din foretrukne farve i baren i toppen af siden.