Anderledes indretning

Gør dit hus lækkert med anderledes møbler

Drømmer du om et hjem, hvor du virkelig kan slappe af og have det rart, men som samtidig ser flot, fancy og godt ud? Så læs med her. For selvom komfort og funktionelle møbler sjældent går hånd i hånd med lækkert design og stil, er der ikke så langt fra de to punkter – faktisk kan de sagtens forenes.

Gør dine rum klar til de nye møbler

Det er vigtigt, at der de steder, hvor de nye, smarte møbler skal sættes, er gjort klar til dem, så man ikke skal rykke dem frem og tilbage hele tiden. Få gjort gulvene lækre, hvis de eksempelvis skal slibes, og mal alle væggene, så de er lækre og flotte. Det er ofte en god ide at mangle væggene i lyse, rolige farver, for at gå rummet større – er din rum dog i forvejen stort, kan du, for at gøre rummet spændende og anderledes, male det i en vild farve, hvilket ses flere steder i dag. Hvis du tør gå planken ud, bliver det helt sikkert megafedt!

Lav dine møbler selv

Hvis du gerne vil gøre dit hjem unikt og funktionelt, samtidig med at du får det, præcis som du gerne vil have det, kan du med fordel lave dine møbler selv. Så bliver de med garanti anderledes og spændende, og du kan få dem til at passe ind i rummene, som du gerne vil have det. Du kan både lave eget bord, egen sofa eller egen reol, og størrelse og materialer afgør du naturligvis helt selv – skal der igen gang i farverne er især dybe blå og skrigende farver virkelig tendenser, man ser lige nu. Så det er bare at gå i gang med næste byggeprojekt.

Gør store møbler spiselige

Er du faldet for den største sofa i møbelforretningen, eller skal du have det største spisebord i butikken? Så sørg for at lave ro omkring dine andre møbler, så rummet ikke virker overfyldt. Det samme gælder, hvis du har et møbel fra tidligere, du gerne vil beholde, men som du ved er lidt bombastisk og ikke nødvendigvis æstetisk står helt vildt skarpt – eksempelvis en stor bogreol, en massagestol eller en kæmpe højtaler. Pak disse lidt store møbler ind i flotte puder og tæpper, et flot barbord ved siden af eller en let hylde med fine ting. Så kan du beholde de ting, der virkelig giver nydelse og bringer minder frem, samtidig med at rummet stadig står skarpt.