Smil

Gør de ting, der gør dig glad i livet

Vi har ofte en tendens til at skubbe os selv i baggrunden, selvom vi bør være hovedpersoner i vores eget liv. Vores livsstil afspejler ofte, hvem vi er, og selvom man kan have vidt forskellige livsstile, og selvom det er utrolig individuelt, hvordan man trives bedst, er det vigtigt at huske sig selv – og så er det vigtigt at gøre de ting i livet, der gør dig glad. Vi har kun ét liv – husk nu at leve det! 

Indret dig, som du gerne vil 

Du skal ikke gå alt for meget på kompromis med det, du gerne vil – faktisk overhovedet ikke. Selvfølgelig skal man i ny og næ indgå kompromisser, men ikke hvad angår dine livsvalg. Dem skal du følge, så du opnår det, der gør dig glad. Det betyder også, at du skal købe præcis den sofa, du gerne vil have – om den er rød eller sort eller blå – og det betyder, at du skal male væggen i stuen i den farve, du gerne vil have. Du kan gå på kompromis med mange ting, men ikke med din personlige stil og med dine personlige valg. Ligesom du skal tage det tøj på, du gerne vil have på, og de sko du kan lide, selvom de ikke er de mest fancy. Det er vigtigt at huske, hvis du skal være glad – du er herre i eget hus. 

Tag byen med dine veninder – selvom det er torsdag! 

Princippet er, at man ikke nødvendigvis skal holde sig tilbage af normerne i samfundet, bare fordi det er besluttet, at man ikke gør visse ting af forskellige grunde. Du må gerne spise god mad på en tirsdag, og du må gerne drikke dig fuld på en torsdag – det er kun dig, der bestemmer det. Så har du en torsdag aften fri, bør du ringe til dine bedste veninder og inviterer dem på rødvin og hygge. Selvom der også er en dag i morgen, gør det nok med en enkelt fredag i bremsen. Dog skal alt naturligvis være med måde, og det går ikke at ryge i byen mandag, tirsdag, onsdag – og så videre. For selvom der er mange goder ved alkohol, er der lige så mange ulemper, heriblandt misbrug og alkoholforgiftning. Har du mistanke om, at du eller en du kender, har brug for hjælp, findes der mange veje til alkoholbehandling. Og med det sagt – nyd livet!