Den rigtige kaffe til din bolig

Leder du efter god kaffe, som du nemt kan have på din hylde derhjemme. Kaffe der ikke behøver ikke ekstra plads eller en stor vakuumbeholder til at forsegle kaffen, så smagen bevares. Så kan det være at det næste du skal tilføje til dit hjem er økologiske single-serve kaffebreve

Hvad er kaffebreve til engangsbrug

Single-use kaffebreve eller enkeltserverings breve er en helt ny måde som du kan lave din kaffe på. Kaffebreve giver dig kun mulighed for at brygge én kop ad gangen, hvilket sikrer, at du altid har en frisk kop.

Hvordan fungerer det?

Måden engangskaffe fungerer på er, at hele bønnen males til formalet kaffe, som lægges i små kaffeposer med cirka 10 gram malet kaffe i hver pose. Brevet forsegles derefter med nitrogen, hvilket din normale 1kg pose kaffe også gør. Forskellen er dog, at når man åbner den store pose, er kvaliteten allerede begyndt at falde, og man kan sagtens smage forskel efter et par uger. Med et engangs kaffebrev åbner du blot det brev du skal bruge til dagen, putter det i din kop, tilsætter varmt vand og så har du en frisk kop kaffe.

Er det økologisk kaffe i engangsbreve?

Det eneste svar er ja.  Newday Coffee er økologisk og Fairtrade certificeret kaffe. Kaffe importeres fra hele verden, så med støtte fra Fairtrade-mærket kan landmænd sikres at de får en retfærdig løn for det arbejder de laver til at dyrke de lækre kaffebønner.

Hvorfor er kaffebreve så gode til mit hjem?

Brevkaffe har udviklet sig og er blevet en mere eksklusiv kaffe, dvs. i Storbritannien og USA. Dette skyldes den høje kvalitet, de kan producere, og det faktum at du altid har en god kop kaffe at byde dine gæster på, når de besøger. De er nemme at opbevare, fordi de ikke fylder meget, og du kan opbevare 5 poser et sted, der er nemt for alle gå hen og lave en kop.

Hvor kan jeg finde opskrifter til Newday Coffee kaffebreve?

Som udgangspunkt kan du lave de samme bryggeopskrifter som med filterkaffe eller espressokaffe. Bare lidt nemmere og med mindre portioner. Som sagt giver Kaffebreve dig mulighed for at brygge kaffe direkte i koppen uden behov for ekstra kaffeudstyr. Derfor giver dette dig også mulighed for nemt at tilberede en lækker kop iskaffe.

Du kan se en lang række af lækre opskrifter både på iskaffe, coldbrew eller koldbryggetkaffe og så også opskrifter til din klassiske kop kaffe. Se dem her